Изчезнало дете намерено живо след три години, затворено под стълбище, съобщава

...
Изчезнало дете намерено живо след три години, затворено под стълбище, съобщава
Коментари Харесай

Изчезнало момиченце в САЩ е намерено живо след 3 години...под стълбище

Изчезнало дете открито живо след три години, затворено под стълбище, съобщава полицейското ръководство на Согъртис, Съединени американски щати, представено от bg-voice.com.

Малката Пейсли Шълтис е открита в жилищна постройка в Согъртис, на към 70 км южно от Олбъни, Ню Йорк, откакто управляващите получават сведения за местонахождението й.

Цял час е лишило на полицията претърсването на къщата, до момента в който открият самоделно направено помещение под стълбището, водещо към мазето. В него се намирало детето.

Детектив Ерик Тийли усетил, че нещо не е наред с това стълбище и когато осветил сред стъпалата, видели одеяло. Полицаите намерили принадлежности и почнали да махат стъпала, като скоро видели крачетата на детето. Те траяли да разрушават стълбата и разкрили помещението, в което били момиченцето и похитителите - майка ѝ и дядо ѝ. Дупката била дребна, студена и влажна.

Paislee Shultis, girl missing since 2019, found alive!!! Incredible news but I cannot even imagine the trauma
— Kendall Rae (@KendallRaeOnYT)
Обвинени за отвличането са нейните родители, които оповестили детето за изчезнало, откакто изгубили родителските права над нея и сестра ѝ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР